Ja, hva tror du om det da? Altså å leke med pengene sine? Å kjøre knallhard risiko og forsøke å tjene godt på investeringene sine? Høres spennende ut? Ja, det er jo unektelig det, og det er ingen tvil om at CFD handel begynner å bre om seg!

Du har kanskje lagt merke til at det reklameres for dette på tv? Sist jeg så oppdaget jeg et foretak som heter BDSwiss og som driver med noe som kalles for binære opsjoner, og dette er virkelige spektakulære greier. Det mest beskrivende ordet for dette er rett og slett finansiell kvitt eller dobbelt!

Jepp. Du velger et finansielt instrument (olje, gass, gull, aksjer, indekser etc) og setter pengene dine på oppgang eller nedgang i kursen. Gjetter du riktig vinner du et beløp tilsvarende det du har investert, mens du taper alt hvis du bommer. Noen vil kanskje hevde at dette er ren idioti og den reneste formen for gambling – og ja, det er lett å trekke slike konklusjoner. Men hvis du faktisk vet hva du holder på med er det ingen tvil om at du kjapt kan tjene deg noen kroner her og der. Men kun om du vet hva du driver med.

Hvis du er en av dem som tror at lavere oljepris er positivt for norsk økonomi kan jeg enkelt og greit anbefale deg å finne noe annet å bruke tiden din på. Som sagt er dette i ferd med å bre om seg og det er jo en grunn til det: nemlig at folk taper penger på det. Det betyr dog ikke at du ikke kan tjene penger på det, for dette er faktisk ganske kunnskapsbasert.

Det er veldig spennende altså, det skal jeg være den første til å innrømme, og det er på en måte merkelig morsomt å sitte å se på at du kan tjene penger hvis du evner å følge littegrann med i mediebildet. Det er ingen umulighet altså, og for eksempel kan CFD handel er fantastisk fascinerende!