Arsenal? Liverpool? Real Madrid? Bayern München?

Hvor er Martin Ødegaard og hvor skal han? Er det virkelighetes ‘Hvor Er Willy?’ vi snakker om her? Han skal visst være i Arsenal hos Arsene for å spille fotball. Mhm – det er fint det, men hvor vil egentlig Martin ta turen? Ja, jeg følger jeg er dus med ham, jeg føler at jeg kjenner ham – at han er min kompis.

Jeg har sett ham så mye i avisen i det siste at jeg nesten føler at han er en del av familien min. Kanskje Martin føler at han kjenner meg også, at han merker blikket mitt som leser om den kommende store karrieren hans med stor interesse – som en slags onkel som er klar til å gi råd.

Kanskje ikke, men jeg tror han hadde syntes at jeg var ålreit. At han ville invitere meg på kamp til Alliaz Arena. Ouch! Der røpet jeg det. Shoot.

Det blir altså Bayern på vårt store håp og det er ingenting noen andre kan gjøre med det. Klart gutten vil ha godt av litt tysk disiplin og nærdueller med Neuer, Schweinsteiger og Müller! Under kyndig veiledning av Pep Guardiola vil nok Martin få en lysende fremtid, for vi vet jo at han har fått frem store unge stjerner tidligere. Han kan nok klare det igjen, og om noen år får vi endelig en nordmann som kan herje i Champions League på et lag som alltid vil være dominerende der – og Martin vil nok selv være en dominerende kraft der.

Men altså: katta er nå ute av sekken, for å si det slik, og når nyåret ringes inn vil nok navnetrekket til Martin stå skrevet på et stykke staut, tysk papir – no way around that.

Så kjære Martin: lykke til i Bayern München og jeg håper at Allianz blir et fort som du skal sette ditt preg på i mange år!