Har du noen gang logget inn på nettbanken din og lagt merke til et navn oppe til venstre eller høyre, eller en eller annen plass på siden? Det er etter all sannsynlighet navnet på din personlige rådgiver i banken, og denne personens navn bør du bite deg merke i ettersom dette er noen du kommer til å ha mye kontakt med… eller i hvert fall burde ha mye kontakt med.

I løpet av året er jeg flere ganger i kontakt med min personlige rådgiver og dette kan være av forskjellige årsaker. Hvis du ennå ikke har hatt kontakt med din person i banken så anbefaler jeg på det sterkeste at du gjør det med det samme, og hvis du lurer på hva du skal skrive så skal jeg gi deg noen tips.

Først kan du kort presentere deg med navn og hvorfor du tar kontakt. Her skriver du kort at du har sett at vedkommende er din rådgiver og de bare ønsket å opprette en kontakt slik at vedkommende kjenner til deg. Skriv hva du heter, hvor du bor, om du har barn, hva du jobber som og kanskje litt om din økonomiske situasjon. Dette vil være en fin innledning og jeg kan garantere at din rådgiver vil sette pris på dette.

Deretter kan det kanskje etter en tid være på sin plass å arrangere et møte hvor det er din personlige økonomi som er på agendaen. Her kan det være snakk om sparing, personlig budsjett og mye mer. Det kan nemlig lønne seg å ha et godt forhold til sin rådgiver av den enkle grunn at dette er en person du skal være trygg på og som skal kjenne hvilke behov du har. En vakker dag vil du kanskje ha behov for et lån eller kanskje økonomisk hjelp hvis du sliter i en periode. Det er mange ting som kan dukke opp i så måte, og å ta dette initiativet kan vise seg å være gull verd.