Du er kanskje en av de mange som hadde et nyttårsforsett? Kanskje lovet du deg selv at du skulle begynne å trene mer og bli i god form til sommeren? Da er du garantert ikke alene og kanskje var du også såpass overmodig at du valgte å melde deg inn i en treningssenter for å få tilgang til det ypperste av apparater som er tilgjengelig på markedet.

Vel, nå kjenner du kanskje at dette ikke var så veldig lurt, og muligens er det slik at du har mistet den gnisten som du hadde da champagnekorkene gikk i været på nyttårsaften. Og resultatet: månedlige trekk fra din konto til treningssenteret… og ingen trening.

Den situasjonen er det mange som befinner seg i i dag, og for å si det rett ut: jeg har vært der selv. Dette førte til endringer i mine treningsvaner for å si det slik, og nå trener jeg rett og slett hjemme.

Som det står i artikkelen som jeg har linket til så er det ingen tvil om at kostnadene ved å investere i eget treningsutstyr kan være dyrt, men det behøver det langt i fra å være. Et godt eksempel på dette kan være å kjøpe en tredemølle. Slike får man for godt under 10.000 kroner, og de fungerer helt ok. De er naturligvis langt i fra så avanserte som de man finner på treningssentrene, men i bunn og grunn klarer man seg fint uten dette. Mangelen går først og fremst på toppfart samt at det ofte ikke finnes ferdige programmer på de billigste møllene.

Hvis du virkelig vil ha noe som trener hele kroppen så er jeg ikke i tvil om hva jeg ville investert i: en romaskin! En romaskin får du til en forholdsvis billig penge og da får du samtidig et apparat som trener hele kroppen! Her får du kondisjon og styrke i bøtter og spann, og da snakker vi om at de aller fleste muskelgrupper får sitt!

Så: dropp treningssenteret og kjøp deg en romaskin!