Virtual Reality farer

Er det dette som venter i fremtiden?

For en teknologisk utvikling vi har hatt på spillfronten! Jeg mener, hvor har vi kommet fra og hvor er vi på vei? Det er nesten skremmende å tenke på at vi har gått fra Snake til gambling på mobil – og det er det nok flere enn meg som er fascinert over!

Norsk Tipping har til og med kastet seg på bølge og lar det spille casino online, og hvem hadde trodd det… gambling som er så farlig… men det er jo en helt annen diskusjon. Jeg lurer virkelig på hvor vi er på vei fremover. Hvordan vil spillene bli og hvordan vil vi spille dem? VR er nok en bølge som vil skylle ganske så kraftig over oss og dette er jeg litt engstelig for.

Engstelsen min bunner i at jeg frykter at vi vil miste taket på virkeligheten og leve oss inn i en verden som ikke eksisterer – rett og slett fordi den er mer spennende. Det er mulig jeg er litt mørkemann her nå, men jeg ser helt klart at dette er noe som kan komme til å skje i fremtiden. Jeg tror faktisk ikke at det er spesielt lenge til heller.

På mange måter er jeg glad for at jeg vokste opp den tiden jeg gjorde og at jeg fikk lov til å være barn på 80-tallet. Jeg håper og tror at det har gitt meg en forankring som kan være både trygg og sunn og at det gir meg muligheten til å bringe denne tryggheten videre til mine barn.

Her om dagen sendte jeg dem ut i skogen med materialer og verktøy for å bygge hytte. De brukte to hele dager på dette og elsket det. Det er den typen aktiviteter som må til for å holde kontakten med virkeligheten, men som sagt er jeg sikker på at verden med spill og moro er mye mer spennende. Så da spørs det hvordan man som voksen forholder seg til dette…