Visste du at du kan cashe ut sommerferien din ved å bruke et forbrukslån? I stedet for å vente til feriepengene kommer så kan du i dag bestille og betale for ferieturen din, og deretter betale ned lånet når du får ferie- og skattepengene dine tilbake. Dette er det mange som gjør, men det er viktig at du kvitter deg med lånet så fort som mulig ellers vil du ende opp med en skikkelig kostbar ferie!

Å spare opp penger til å reise på ferie er ikke den aller enkleste kunsten som finnes her på jord, og for nordmenn er det enklere å forholde seg til en fast utgift hver måned i form av for eksempel et lån fremfor å legge et fast beløp til side hver måned. Det er ganske utrolig hvis man tenker på det, men hvis det er det som må til så hvorfor ikke. Å betale for ferien på denne måten er som sagt vanligere enn hva man skulle tro, og hvis du er i tenkeboksen på akkurat det så er det egentlig bare å slå til – men som sagt anbefaler jeg at du ikke låner mer enn at du kan betale det ned med feriepengene dine. Husk at feriepengene også skal holde til mat og drikke samt shopping, så det er jo dumt å bestille en ferie som er så dyr at du nesten ikke har penger igjen å bruke når du reiser dit du skal.

Velger du å gjøre det på denne måten kan du bestille turen din allerede i dag og dermed unngå å gå glipp av drømmeferien fordi du måtte vente for lenge på pengene. Men ett tips skal jeg komme med: begynn å spar til neste års ferie allerede nå og du vil ha et helt annet utgangspunkt når ferien da skal betales. Prøv å innarbeide deg en god rutine på dette slik at du unngår lån som dette for ettertiden.