Ja, du leste rett! I dag kom jeg nemlig over noe helt sensasjonelt! Eller, kanskje ikke sensasjonelt, men noe ganske overraskende om jeg må få si det selv.

Har du noen gang hørt om en bedrift som gir ut tips som fører til at kundene sparer penger samtidig som bedriften selv taper penger? Nei, du, det er ikke så altfor ofte at man kommer bort i slike ting, men i dag – i dag fikk jeg endelig oppleve det!

Det handler om noe så banalt som nettsider til blogg eller andre bruksområder. Kort fortalt: designbyrået Visuelle har på sine sider lagt ut en slags mal for hvordan man kan lage seg bortimot gratis nettsider. Nå har jo jeg personlig visst hvordan dette gjøres, og det er jo nøyaktig samme fremgangsmåte som beskrives der.

Det som er litt spesielt er at bedriften viser forståelse for at vanlige mennesker ikke har råd til å leie seg hjelp til å designe nettsider, og at de derfor har ønsket å vise hvordan dette kan gjøres på en billig måte. Dette er jo litt spesielt all den tid de faktisk er en bedrift som lever av blant annet dette. Ikke desto mindre synes jeg at de fortjener skryt for å være både raus og vennlig med folk, og at de til og med har gitt dem råd for hvordan prosessen kan foregår.

Det er også trukket fram at man får et profesjonelt design med å følge rådene og at det er veldig enkelt, samt billig! Virkelig spandabelt, og det viser at enkelte bedrifter klarer å trekke huet ut av sin egen r*v!

Så til deg som ønsker å skaffe deg din egen nettside kan du enkelt og greit følge lenken jeg har lagt ut i det tredje avsnittet og rett og slett bare følge oppskriften som står der. Det er sant som de sier: det er utrolig enkelt og resultatet blir utrolig bra!

Good luck!