I blant er det slik at man har behov for å låne penger raskt, og det kan skyldes noe så enkelt som at man har havnet i en helt tilfeldig knipe eller at man vil gjøre en investering som man har tenkt på over en tid.

Det er dessuten vanlig at man har sine kreditter og lån hos forskjellige lånegivere, og i slike tilfeller kan det være praktisk å samle alle disse i et større lån. Dette vil blant annet forenkle din privatøkonomiske situasjon med blant annet færre fakturaer å forholde seg til, men også lavere månedskostader og lavere gjennomsnittsrente.

Hos Lånemäklaren i Sverige har man laget en kjekk tjeneste som hjelper kunder med å samle sine smålån og kreditter i et større såkalt privatlån, og disse lånene kan man få inntil 400.000 kroner. Dette er kjekt når man skal løse inn de kostbare lånene, og som sagt vil dette gi kundene lavere rentekostnader.

Man kan også gå for de såkalte mikrolånene hvor det er en maksimal kreditt på 100.000 kroner, og dette er et lån som er veldig passende når uforutsette utgifter dukker opp og må betales raskt.

Lånemäklaren samarbeider enkelt og greit med mange banker og sender lånesøknadene til flere av disse for deretter å finne det tilbudet som har de aler beste vilkårene. På nettsiden til Lånemäklaren finner man blant annet et lettvint hjelpemiddel hvor man stiller inn hvor mye man ønsker å låne samt ønsket nedbetalingstid.

På direkten da får man presentert avdrag, renter og kostnader for hver måned, og dette betyr kort og godt at man enkelt kan analysere hva lånet vil koste og kostnadene basert på tilbakebetalingstid. Bankene som Lånemäklaren samarbeider med er kjente navn, og vi snakker her Ikano Bank, Svea Finans, Ya Bank, BB Finans og Thorn, og alle disse er banker som har et godt renomme å skilte med.