Jeg har blitt en strålende stor tilhenger av økologisk mat og det er slik fôr det går i nå om dagen! Det koster litt ekstra, javisst, men jeg kompenserer for kostnadene ved å spise litt mindre. Det har jeg uansett godt av, så dette er egentlig en vinn-vinn situasjon for meg.

Jeg kom over økologisk mat da jeg besøkte denne siden, som omhandler Inderøy Økologiske Gårdsmeier (som forøvrig måtte gjennomføre en refinansiering for å berge driften). Jeg tenkte da for meg selv: hvorfor i all verden er jeg ikke med på å støtte slike alternativer? Hvorfor handler jeg ikke mer slike produkter? Det er jo superspesiell mat og en mat som ikke er tilsatt all verdens skitt og lort, og som heller ikke er samlebåndsprodusert og kjedelig!

Så derfor har jeg altså nå begynt å handle litt mer spesielle produkter og ønsker fortrinnsvis at det skal være økologisk.

Som jeg såvidt nevnte så har jeg godt av å spise litt mindre og i løpet av årets første måneder har jeg tatt noen grep. Da jeg gikk på vekta etter nyttår skjønte jeg at det måtte gjøres noen grep med helsa, og jeg gikk deretter på nett og bestilte noen pakker med pulver fra Nutrilett. Det var en såkalt kick-start som skulle få igang vekttapet og du verden som det fungerte. Med hjelp av den kuren og en omlegging av kostholdet har jeg altså tatt av meg hele 10 kilo, og det er jeg strålende fornøyd med.

I sommer har jeg dog vært litt slapp med mitt forhold til mat og jeg må nå ta grep igjen før jeg begynner å fyke oppover. Det er noe jeg virkelig ikke ønsker så her er det bare å stå på og spise mindre mat. Da vil jeg heller at den lille maten jeg spiser skal smake skikkelig godt og være økologisk!