Jeg elsker å se film, og når filmene holder høy kvalitet blir jeg rett og slett ekstatisk fornøyd. Det er mange klassikere der ute som man burde se og en av disse er naturligvis Scarface!

I Scarface får vi en Al Pacino i absolutt toppslag og vi får oppleve en brutal og nådeløs gangsterverden, hvor den unge mannen Pacino i rollen som Tony Montana jobber seg opp i forbryterhierarkiet. Alt går strålende helt til det ikke går strålende lenger, for å si det sånn, og det hele ender i et blodbad i Montanas villa i en legendarisk scene som mange nok husker meget godt.

Liker man gangster- og mafiafilmer er dette en film som må på pensum aller snarest – dette er en såkalt must see.

Den godeste Al Pacino er jo viden kjent for sine roller i gangsterfilmer og naturligvis er jo Gudfaren noe som også må nevnes, og da rollen som Michael Corleone – Vito Corleones sønn. Det er mye man kunne sagt om disse filmene, men noen ganger er det faktisk greit å bare holde det for seg selv. Hvis du ikke har sett disse filmene så har du fått noe nye filmer som må legges til pensum!

Jeg oppdaget forresten noe jeg ikke var klar over her om dagen: Scarface var blitt adoptert over i en ny underholdningsform og faktisk blitt gjort om til en spilleautomat! Dette var jeg rimelig sjokkert over, og var selvsagt nødt til å finne ut mer om dette.

Vel, jeg fant en gratisside å teste på og jeg må innrømme det: det var veldig godt laget til da, og selv om jeg ikke spiller på slike spill, så ble jeg nok litt fristet – men mest fordi jeg liker filmen så godt. Jeg orket rett og slett ikke å registrere meg og nøyde meg enkelt og greit med litt gratis moro – underholdning er underholdning for å si det slik!

Uansett: her er én av mine favorittscener fra filmen, og for å si det enkelt: du kødder ikke med Tony!